Mad tilbudene under festivalen, for både fredag og lørdag aften
Katballe Karma har igen år allieret os med de fire madkunstnere:
Julie Grønnegaard, og Klaus Mikkelsen Fra Guldkalven &
Maiken Andereasen og Morten Dalsgaard fra Foderbrættet,
som vil komme og lave mad til os, og til en fabelagtige priser:
Foderbrættet har følgende på menuen:
– Ristede og franske hottere,
– Cheese burger
– Ribensandwich
– Pommesfrites
– Plus diverse pølser på panden.
* Som noget nyt og alternativt til kød, vil der i år laves et par forskellige wraps.
Guldkalven kan tilbyde følgende:
– Langtids brassieret svine og oksesteg. – Dette serveres med en hjemmelavet kartoffelsalat og en lækker sommersalat.
Som alternativ til kød, kan man vælge falafler.
Som en ekstra gode vil Klaus lave en eksklusiv svampesuppe.
Begge boder holder åbent det meste af festivalen
Drikkevarer
Traditionen tro har vi igen et fadølsanlæg fra Hancock
Ølluminati vil brygge en masse dejlig øl til os.
Katballe Karma tilbyder selvfølgelige også at sælge:
Sodavand, kaffe, vino – und alkoholishen getrinken!
Morgenmad både lørdag og søndag
Morgenmaden serveres i laden i tidsrummet fra kl. 8-10.